Hvis man, for for eksempel har et dyrt kvalitets gulv, kan det være ideelt, at beskytte de mest befærdede steder, som man benytter sig af mest. Det kan være i stuen ved sofaen og sofabordet, ved spisebordet, eller køkkenet. Ved at lægge et tæppe, kan man undgå det værste slid, så gulvet kan bevares i længere tid.

Men kan man ikke undgå, at man står over tæppe, som får pletter eller mærkelige plamager, som ikke kommer væk med vand og sæbe. Derfor kan man risikere at foretage en rensning af tæpper, for at komme pletterne helt til livs.

Send tæpperne til rens, eller møblerne

Igennem Sultan tæpperens, kan du komme pletterne helt til livs, uden at du rent faktisk rører en finger. Firmaet tilbyder 100% tilfredsheds-garanti, som de kun gør, fordi de ved, at de kan give et flot resultat. Du kan sende tæppettil rens, uanset om du har små tæpper, eller store væg-til-væg tæpper. Men hvis du har møbler, som for eksempel en sofa, som har fået grimme pletter, så tilbyder Sultans Tæpper også møbelrens.

Hvordan foregår det lige, tænker du nok? – Det foregår sådan, at firmaet kan komme hjem til dig og rense, hvis det er store og håndterbare tæpper og møbler. Men er det mindre ting, tager de møblerne til deres renseri i Karlslunde. Du kan selv vælge, om firmaet skal komme, og klare det i dit hjem, eller om de skal hente det og køre på deres renseri. Men hvis du selv har mulighed for det, kan du også spare transporten og selv transportere det til deres renseri.

Priserne er lave, og der tilbydes prisgaranti. Det er en service, som vi ikke kan undgå, hvis vi har møbler af stof, eller tæpper på gulvet. Der vil altid opstå en eller anden form for plet på noget, som man ikke selv kan få af, som kræver flere kræfter og bedre kemikalier.