Når du hører ordet ”nedrivning”, så tænker du sikkert på nedrivning af store huse og den slags. Sådan er det også tit, men hjælp til nedrivning kan også være bortskaffelse af et gammelt skur. Så uanset om du skal have revet et hus ned, et skur, eller bare en del af et hus, så kan det lade sig gøre. For at sikre den bedste pris på nedrivning, anbefaler vi at indhente minimum tre tilbud fra forskellige firmaer. Det kan du gøre manuelt, eller du kan gøre det gratis på en og samme tid via en hjemmeside som f.eks. Sorta.dk.

 

Der kan være mange grunde til at man overvejer nedrivning. Har man nu købt et gammelt faldefærdigt hus, af den ene årsag, at beliggenheden er helt fantastisk, så kan det ofte betale sig at rive ned. Hvis man med et meget gammelt hus skal til at sætte i stand, så kan man hurtigt bruge tid og ikke mindst lige så mange penge, som man skal bruge på at bygge et nyt hus.

Omkostninger

Hvad du kan forvente at nedrivning koster, er meget individuelt fra projekt til projekt. Man siger dog, at prisen for nedrivning af et hus på 140 m2, ligger på omkring 100.000 kr.

En af de mest afgørende ting for prisen på nedrivning, er størrelsen på bygningen. En anden ting, er hvor meget tid der kommer til at gå med sortering af materialer. Mange byggematerialer kan ikke smides væk sammen, så derfor skal byggematerialerne sorteres nøje. Hvis man f.eks. har en gammel stald med enkelte små staldvinduer, og nogle få amature, så er prisen en del anderledes, i forhold til et almindeligt hus der skal nedrives. I en gammel stald er der nemlig ikke mange forskellige materialer, så derfor bruger nedrivningsfirmaet ikke meget tid på at nedrive bygningen. Et almindeligt hus, hvor der f.eks. er gulvtæpper, isolering og inventar, er der en del mere at se til for nedrivningsfirmaet, hvilket giver en højere pris. Hvis du vil få så billig en pris som muligt, kan du med fordel rydde så meget op selv som overhovedet muligt, så et nedrivningsfirma ikke skal bruge tid på f.eks. at fjerne gulvtæpper.