Du er måske endelig klar til at sende din virksomheds første varer ud af døren. Det er en spændende tid og en stor milepæl for en virksomhedsejer. Derfor skal det også gerne gå nemt og glat, når den første forsendelse skal pakkes ned. Det kan derfor være en investering i din tid og energi at sørge for, at du har alle de ting, som du skal bruge både nu og til fremtidige forsendelser. Hos PACK2 kan du finde alt det, som du har behov for, når du skal lave dine første forsendelser.

Tilpas emballagen til dine varer

Emballage kommer selvfølgelig mange forskellige former og størrelser. Det er derfor vigtigt, at du sørge for at købe præcis den form og størrelse, som du har behov for.

Hvis du sælger plakater, så skal du sandsynligvis bruge paprør, hvorimod du måske kun skal bruge polstrede kuverter, hvis du sælger små smykker. Det kan også være, at du vil bruge små papkasser.

Når du så har udvalgt det præcise sortiment, som du sælger af, så sørg kun for at købe det, som du faktisk skal bruge. Der er ingen grund til at bruge penge på andre typer af emballage, som du aldrig kommer til at bruge. Det er særligt ikke nødvendigt, når der findes så mange forskellige typer.

Køb det hele ét sted

Så får du nemlig kun én leverandør, én regning og ikke mindst én levering. Hvis det er muligt for dig at købe alt din emballage ét sted, så er det klart at anbefale. Så er du nemlig sikker på, at alle de produkter som du køber vil ankomme på samme tid, og hvis noget skulle blive forsinket, så ved du også præcis, hvad du mangler.

Det vil give dig et klart overblik og du kan nemmere følge med i, hvornår du er klar til din første rigtige forsendelse.

Miljøvenlige alternativer

Der er som sagt mange muligheder for typer til forsendelse. Nogle er mere miljøvenlige end andre, og der findes faktisk en lang række muligheder, hvis du gerne vil bruge miljøvenligt emballage.

Du kan nemt se, hvilke produkter der er miljøvenlige eller ej.

Hvis din virksomhed lægger stor vægt på bæredygtighed og arbejder med miljøvenlige materialer, så vil dine kunder sikkert også sætte pris på at modtage deres produkter i miljøvenlig emballage.

Passer det til dit brand?

Du kan med fordel også tænke lidt over, hvorvidt emballagen passer til dit brand. Hvis du i forvejen har gjort meget ud af at opbygge en bestemt vibe eller stemning omkring din virksomhed, så kan du også bringe den med ud i forsendelsen.

Man kan nemlig også få emballage i forskellige farver, så hvis din virksomheds signaturfarve er grå, så kan du vælge at købe kuverter og papkasser i grå.

Det kan nemlig give en klar rød tråd i dit brand og dine kunder vil sikkert synes, at det er en fed detalje, når de modtager deres pakke med posten.