Når du er inviteret til en barnedåb, så melder det store spørgsmål sig nok hurtigt – hvad skal jeg give barnet i dåbsgave? Du har sikkert modtaget en utrolig lang ønskeliste fra barnets forældre, men du ønsker måske at give noget lidt mere personligt i dåbsgave til det lille barn, som barnet kan have glæde af i rigtig mange år.

Hos Little Happy kan du finde gaven, som både er til forældrene og barnet, og som med garanti vil bringe glæde i hele familien i rigtig mange år. Du kan nemlig få de populære fødselsplakater, som er så stilrene at de vil være flotte i rigtig lang tid. Med en fødselsplakat i dåbsgave giver du en gave fyldt med minder, som familien kan se tilbage på hver dag når de går forbi plakaten. Se de skønneste fødselsplakater på www.littlehappy.dk/foedselsplakat-baby.

Derfor skal du give en fødselsplakat i gave

Der er rigtig mange grunde til, at en fødselsplakat er den helt perfekte dåbsgave. Du finder ikke en meget mere personlig gave at give, end en fødselsplakat med barnets oplysninger på. Denne gave vil nemlig give forældrene minderne tilbage fra den dag de for første gang holdt deres lille guldklump i armene, og hele deres verden ændrede sig på et splitsekund. Det er en fantastisk dag at tænke tilbage på og plakaten kan lede til mange gode snakke med barnet om, hvordan det var den dag barnet kom til verden. Men en fødselsplakat er også god af andre årsager:

  • Stilren og elegant – De personlige fødsels plakater er skabt i et både stilrent og enormt elegant udtryk, som gør at de vil passe ind i hjemmet lige meget hvordan familien i forvejen bor. Fødselsplakaten er rolig i udtrykket og vil ikke tage for meget fokus fra hjemmets øvrige interiør, og derfor er de så fine at have hængende fremme i næsten ethvert hjem.
  • Fyldt med barnets oplysninger – Fødselsplakaten giver dig mulighed for at forevige barnets oplysninger, så den bliver så personlig som en fødselsplakat overhoved kan blive. Du kan nemlig tilføje informationer om barnets længde og vægt ved fødslen, barnets fødselsdag og barnets fulde navn.
  • Kan bruges i mange år – Fødselsplakaten kan bringe glæde i rigtig mange år, måske først hos forældrene, hvor de kan glæde sig over den fine gave. Men senere hen kan det være at barnet synes det er rigtig sjovt at have sin personlige fødselsplakat på værelset.

Der er en fødselsplakat til alle

Hvis der er noget der er sjovt ved fødselsplakaterne, så er det at der jo er en fødselsplakat til alle. Alle kan nemlig få lavet en fødselsplakat, og på den måde kan man få mange sjove snakke ud af at sammenligne størrelse ved fødsel og sådan noget. Hvis i har flere børn er det oplagt at ønske sig en fødselsplakat til hvert barn, så børnene senere hen kan sammenligne hinanden og få nogle gode snakke om, hvordan det er at være forskellige lige fra starten af, og hvor små de egentlig var dengang de blev født. De fine fødselsplakater giver et så fint udtryk når de hænger ved siden af hinanden, men samtidig kan de også kombineres med andre søde plakater, for at give hjemmet et hyggeligt og personligt præg.