Hvis du har en stor have, som både børn og voksne nyder i fulde drag, så ved man også, at det at have bevare en flot have, er et stort arbejde. Den passer ikke sig selv. Derfor får du her 3 ting, som er undværlige maskiner, hvis man har en have.

Robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en maskine, som flere og flere køber. Mange synes, at det er en dovent måde, at holde græsset på, og inderst inde handler det måske mere om, at det er uvidenhed, om en robot nu kan klare sådan en opgave. Men teknologien er i en rivende udvikling, og der er simplethen ikke noget at tage fejl af. Robotten i haven, er kommet for at blive, og du kan allerede finde kloge robotter, som kan klare de mest besværlige haver. Du kan handle billige Robotplæneklippere i stort set alle havemarkeder.

Kanttrimmer

Robotplæneklipperen sørger for, at din have er kortklippet og fin at se på. Men den kommer ikke helt ind til kanterne, derfor er det stadig nødvendigt, at man har en kanttrimmer til lige at klippe alle kanterne med. Heldigvis fås de ledningsfrie i dag med batteri, så det kan simpelthen ikke være nemmere. En kanttrimmer kan man køre langs hækken eller langs bedene, så man opnår en mere skarp kant.

Hækkeklipper

Hverken robotplæneklipperen eller kanttrimmere kan klippe hækken, når det nu bliver omkring Sankt Hans. Så hvis du selv gerne vil klippe hækken, og ikke får andre til det, så skal du altså også have en hækkeklipper til at trimme hækken med. Det er et hårdt arbejde, men det er nu en nødvendighed for at holde hækken i skak, for ellers kan den hurtig begynde at vokse vildt